Bevara din Färg

Slingor och hårfärg kan skada ditt hår. Ta en titt på våra stylisters hårfärgsidéer och tips för att hålla ditt hår strålande och starkt.

TIPS

01
Använd alltid produkter som är specifikt utformade för färgbehandlat hår, såsom TRESemmé Colour Revitalise Fade Protection Schampo och TRESemmé Colour Revitalise Fade Protection Balsam. Bara färgsäkra produkter har teknologin som skyddar din färg och håller den strålande och fräsch.
02
När du har färgat håret ska du vänta i två eller tre dagar (om det går) innan du schamponerar det för att låta färgen absorberas ordentligt. Om du vill duscha kan du använda balsam i stället för schampo för att ge extra fukt utan att ta bort färg.
03
Var speciellt försiktig med färgbehandlat hår – färgning försvagar håret och gör att det slits lättare. Använd bara täckta hårsnoddar för att sätta upp håret och borsta det med en borste av naturhår när det är torrt.
04
Simma aldrig utan att skydda färgen. Innan du går i poolen eller havet kan du applicera ett balsam som inte ska sköljas ur i fuktigt hår för att förhindra att kemikalierna och saltet försvagar färgen.
05
Sola inte utan att täcka ditt hår. De ultravioletta strålarna reagerar med färgen och kan förändra eller bleka den, så täck ditt hår med en scarf eller hatt.
06
Glöm inte att vårda håret dagligen! Färgat hår behöver extra fukt för att hålla det mjukt och glansigt.
 
close