Fräscha upp utan att tvätta

Lär dig tricken för rent hår utan vatten – för att hålla dina testar fräscha och glamorösa de dagar du behöver fräscha upp dem när du är på språng.

TIPS

01
Använd TRESemmé Instant Refresh Translucent Dry Schampo för att skydda färgat hår genom att tvätta det mer sällan, eftersom varmvatten öppnar hårets yta och kan bleka färgen.
02
TRESemmé Instant Refresh Cleansing Dry Schampo behövs bara kring rötterna eftersom oljor produceras i hårbotten. Du behöver inte applicera det på hårstråna.
03
TRESemmé Instant Refresh Translucent Dry Schampo fungerar på alla hårtyper, speciellt när man inte behöver ha nytvättat hår. Det fräschar upp håret genom att avlägsna överflödiga oljor och ger håret mer volym.
04
TRESemmé Instant Refresh Cleansing Dry Schampo är bra för hårförlängningar eftersom du inte vill skrubba hårbottnen när du tvättar håret, så att fästet för hårförlängning inte lossnar och ramlar av. Dessutom gör rengöringsmedlen i vattenbaserade schampon att fästena bryts ned i förtid.
05
Uppsättningar är vanligtvis bättre om ditt hår inte är nytvättat med vatten. Om ditt hår är otvättat en dag är TRESemmé Instant Refresh Cleansing Dry Schampo den perfekta lösningen. Spraya snabbt vid rötterna för att fräscha upp håret.
06
Om du vill skapa struktur och dölja fett när du hoppar över schamponeringar kan du tupera håret med en paddelborste. Håll en 2–3 cm bred hårslinga rakt upp från hjässan och borsta eller kamma försiktigt ned mot rötterna. Borsta den främre delen av håret över hjässan och avsluta med hårspray.
07
Hårnålar är din bästa vän de dagar du inte tvättar håret. Svep håret bort från ansiktet och fäst med nålar i mitten eller åt sidan för en enkel, bekymmersfri frisyr.
08 
Var inte rädd för att styla håret på ett nytt sätt när du hoppar över schamponeringen. De naturliga oljorna i håret hjälper frisyrerna att hålla sig på plats, så pröva gärna en ny uppsättning!
09 
Låt inte virvlar eller platt hår från föregående natt hindra dig från att få en vacker frisyr. Använd ett skumschampo och styla sedan om med hjälp av värmen från en hårfön eller tång.
10 
Om du vill få gårdagens frisyr att hålla ska du inte sova på ett örngott av jersey eller bomull som rufsar till håret och gör det elektriskt. Sov på ett örngott i siden eller slät bomullsblandning för att bevara din frisyr.
 
close