Öka volymen

Se hur du ökar volymen på ditt hår. Dessa (bokstavligen) upplyftande tips ger spänst och volym åt din frisyr.

TIPS

01
Vackert hår med stor volym kan hålla i timmar. De här stegen hjälper dig uppnå långvarig, sexig volym. För att skapa långvarig volym ska du fokusera på rötterna när du applicerar produkten i fuktigt hår för att se till att du skapar en ordentlig grund för din look. Applicera TRESemmé Salon Finish Volume & Lift Mousse direkt på en fönborste och fördela det sedan jämnt i håret. Upprepa efter behov.
02
För extra volym kan du använda kardborrerullar. När håret är 100% torrt lindar du in 5 cm stora delar kring stora kardborrerullar och fönar varje rulle med varm luft i tre sekunder. Använd en lätt spraydust av TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hårspray för extra stöd. Låt rullarna svalna (5 till 20 minuter) och ta ur dem för fantastisk volym.
03
När du torkar håret ska du föna det 80% torrt med fingrarna och huvudet upp och ned för att få volymen att sitta med hjälp av värmen. Avsluta sedan med en rundborste för att låsa in volymen. Lyft sektioner av ditt hår vid rötterna, rulla dem runt en rundborste och rulla borsten in mot hårbotten. Håll den där i fem sekunder medan du blåser med en hårfön för att få volymen att sätta sig.
04
Applicera TRESemmé Salon Finish Volume & Lift Mousse i fuktigt hår för att skapa volym vid rötterna och föna torrt. Sektionera bort den övre halvan av håret (ovanför öronen, hela vägen kring nacken). Dra den främre sektionen bakåt mot mitten av bakhuvudet och korsa två hårnålar i ett X för att hålla fast det.
05
Innan du stylar håret applicerar du TRESemmé Salon Finish Volume & Lift Mousse. Applicera det direkt på din fönborste och borsta igenom håret för så jämn fördelning som möjligt. Vänd sedan huvudet upp och ned och föna håret för att låsa in volymen.
06
Strax innan du går ut vänder du huvudet upp och ned igen och sprayar rötterna med TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hårspray. Det ger rötterna extra stadga för att hålla håret upplyft hela kvällen.
07
När du behöver fräscha upp håret under kvällen vänder du det bara upp och ned och använder fingrarna för att lätt tupera rötterna. Voila! Omedelbar volym.
08 
Hemligheten bakom hår med verklig volym är att välja lätta produkter som inte tynger ned. Mousse är varje stylists hemliga vapen. Du kan aldrig använda för mycket när du skapar fantastisk stadga.
09 
Fokusera på rötterna när du applicerar volymprodukter för att få ett naturligt lyft och fördela sedan det i hela håret om du vill skapa sexig volym i hela håret.
10 
Använd en stor rundborste när du fönar håret för att släta ut och samtidigt skapa ett lyft. Placera borsten vid hårbotten och rulla en sektion som är samma bredd som borsten kring den och borsta försiktigt ned hårstråna när du fönar.
11 
Varma papiljotter, kardborrepapiljotter och skumpapiljotter är alla bra verktyg för att skapa volym. Applicera spray i fuktigt hår, föna torrt och sätt sedan i papiljotterna i håret genom att börja vid hjässan. Lyft upp håret och rulla nedåt mot hjässan för fantastisk, sexig volym vid hjässan.
 
close