Våra stylister

Marre Hitti

Our_Stylists_620x375px

I kändisvärlden är Marwan ”Marre” Hitti ett känt namn. Frisyrerna som Marre Hitti skapar är några av de mest åtråvärda hos trendiga personer i Sverige. Hans förmåga att skapa en modern stil och glamourösa Hollywood-lockar har särskiljt honom och gjort honom till en favorit hos celebriteter, media och modefotografer. Marre har studerat på Hårakademin i Stockholm, hans karriär började när han gick med i stylistteamet vid en Maria Nila-salong år 2000, hans närmaste kompanjon var Mike Lundgren, välkänd stylist i modebranschen. Därifrån fick Marre den erfarenheten han behövde för att sen kunna inta de större scenerna. Hans karriär har gått rakt uppåt och han har längs vägen samlat på sig erfarenheter från flertalet stylingevent. I sin roll som ”session stylist” har han gjort demos, TV-inslag, musikvideor liksom modevisningar. ? 2002 öppnade Marre Hitti sin egen salong, Bangs, i hjärtat av Stockholm. Tack vare mycket exponering i media och ett framstående arbete fick han ett erkännande och därefter följde andra erbjudanden, till exempel att vara personlig stylist åt många celebriteter, framgångsrika modeller samt mediaprofiler.

Sedan lanseringen av märket år 2009 har Marwan Hitti varit chefstylist för TRESemmé i Sverige. År 2012 ledde Marre Hitti stylistteamet och skapade läckra catwalkfrisyrer i den populära TV-showen ”Project Runway Sverige”, som sponsrades av TRESemmé. Hösten 2013 leder han även TRESemmés stylistteam i ”Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige” och programmet ”Stylist Catwalk Secrects” tillsammans med Rebecca Stella.

Marre har också stylat på Mercedes-Benz Fashion Week i New York de senaste säsongerna. Utöver detta har han en meritlista som inkluderar: Melodifestivalen, Finalen av Idol 2008, Stilakuten på tv4. Flera samarbeten med tidningar som Amelia, Pause, VeckoRevyn och Expressen Fredag. ”Vilka behov ditt hår än har så har TRESemmé en skräddarsydd lösning till det. Jag rekommenderar TRESemmé till alla mina kunder, då kan de vara säkra på att få professionell kvalitet utan att behöva betala en förmögenhet”, säger Marre Hitti,TRESemmé Lead Stylist.


 
close